Çocuklar İçin Krav Maga Programı

Çocuklar İçin Krav Maga

Çocuklar için Krav Maga programı, geleneksel dövüş sanatları ile kendini savunma derslerine eğlenceli ve teşvik edici bir alternatiftir.

Çocuklar için Krav Maga, formlar ve alıştırmalar yerine, çocukların okulda, oyun alanında ve hayatta sıklıkla karşılaştıkları durumlar için uyarlanmış araçlar ve teknikler öğretir.

Derslerimizde üç şeyi vurgularız: kendini savunma, zindelik ve özgüven.

Çocuklar bu gerçek dünya ihtiyaçlarına odaklanarak öğrenme sürecine dahil olurlar.

post-image

Çocuklar İçin Krav Maga Kendine Güveni Öğretir

Herhangi bir yaş grubundaki birincil görevlerimizden biri zihinsel gücü teşvik etmektir. Güçlü bir zihin çevik, farkında ve kendinden emindir.

Çocuklara için Krav Maga, yalnızca fiziksel bir sınıf olmaktan çok, durumsal farkındalık ve yaratıcı problem çözmeye vurgu yaparak genç zihinleri düşünmek ve tepki vermek için eğitir.

İster bir okul kabadayısının neden olduğu sorunlarla ya da sürpriz bir matematik testiyle karşılaşsınlar, çocuğunuzun bu durumla başa çıkmak için bir takım araçları vardır.

Çocuklar İçin hem Krav Maga hem Fitness

Krav Maga derslerimizde çocuğunuz bol bol egzersiz yapacaktır ancak bu bir amaç için egzersiz olacaktır. Fiziksel aktivitelerini gerçek kendini savunma teknikleriyle ilişkilendirerek , hem sınıfta hem de gerçek dünyada kullanmaları istenecek kasları çalıştırmaya odaklanıyoruz.

Çocuklarınızın egzersiz, beslenme ve farkındalık yoluyla sağlıklı vücutlar geliştirmelerine ve korumalarına yardımcı oluyoruz. Bedenlerinin sınırlarını ve bu sınırları genişletmek için kendilerini güvenli bir şekilde nasıl zorlayacaklarını öğrenecekler.

post-image

Çocuklar İçin Krav Maga Kendini Savunmayı Öğretir

Öğrenciler becerileri hızla öğrenir ve formda kalırlar, ancak aynı zamanda onları güvende tutacak pratik beceriler de edinirler. Çocuklara yönelik Self Defence kurslarımızda çocuklara çevrelerinin farkındalığı, saldırıya uğradıklarında ne yapmaları ve ne zaman kavgadan kaçınmaları gerektiği öğretilir. Uygun zihniyeti ve bunu desteklemek için gereken fiziksel becerileri geliştirerek, etrafta olmadığınızda bile çocuğunuzun güvende olmasına yardımcı olursunuz.

Çocuklar İçin Krav Maga

Çocuklarımızın sınıflarının bir faydası, elde edecekleri eşsiz sosyalleşme pratiğidir. Eğitmenler, akranlar ve nihayetinde bir zamanlar olduğu gibi yeni başlayanlar ile bireysel ve işbirlikçi iletişim üzerinde çalışma şansına sahip olacaklar. Empati, şefkat ve liderlik, öğrencilerimize aşıladığımız temel değerlerdir.

Çocuğunuzu Çocuklar İçin Krav Maga'ya Kaydedin

Self Defence İstanbul ile çalışmak, çocuklarının potansiyellerini karşılayıp aşmasını görmek isteyen her ebeveyn için doğru seçimdir.

Çocuğunuza en uygun programı bulmak için bize ulaşın

Bir Yorum Yapın