Krav Maga ile Kendini Savun!

Kendini savunma, kendini korumadır.

Kendini savunma icin Krav Maga, bugün öğretilen en etkili gerçek savunma sistemidir. Aslen Bratislava gettosunda korunmak için geliştirilmiş, daha sonra rafine edilmiş ve İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından benimsenmiştir. Bugün kolluk kuvvetleri ve askeri birimleri için tercih edilen sistemdir.

Self Defence, başeğitmenimiz Serdar ÜSKÜPLÜ; yönetiminde aşağıdakileri kullanarak kendini savunmayı öğretir:

  • Yumruklar, dizler, dirsekler ve tekmeler,
  • Çeşitli saldırılara, silahlara ve boğulmalara karşı savunma,
  • Gerçekci eğitim senaryoları,

post-image

Temeller

Vahşi saldırı teknikleri ve hızlı karşı saldırılarla tanımlanan Krav Maga, beklenmedik ve tehlikeli durumlar için ideal kendini savunma dövüş stilidir. Adil dövüş kuralları olmadan sonuçlara odaklanmak, Krav Maga'nın bir dövüş sanatı değil, devrim niteliğinde bir kendini savunma sistemi; olduğu anlamına gelir - kata yok, ritüel yok.

Basit ilkelere ve içgüdüsel hareketlere dayanan Krav Maga ile kendini savunma sınıflarımızda, mümükün olan en kısa sürede kişisel korunma için son derece etkili yöntemleri öğretmeyi amaçlanmaktadır. Kişiye yapılan boğulma saldırısında, kapkaç ve ayrıca silahlı bir saldırıya karşı maruz kalındığında kendinizi nasıl savunacağınızı öğrenmek için; Self Defence kurslarımıza katılın .

Test Edildi

Sokaklarda test edilmiş ve savaş alanında kanıtlanmış Krav Maga'nın kendini savunmaya yönelik hızlı ve pratik yaklaşımı, dünyanın en etkili savaşçılarının araçları ve eğitimi ile daha güvende olmanıza yardımcı olacaktır.

Self Defence Kurslarımıza Katılın

Self Defence' daki birinci sınıf eğitmenler, şiddetli bir saldırıya maruz kaldığınızda, saldırının şoku ve stresi ile nasıl mücadele edeceğinizi ve kendinizi nasıl savunacağınızı size öğretebilir.

Hemen kaydolun , zihninizdeki ve vücudunuzdaki değişikliklere tanık olun.

Misyonumuz; öğrencilerimizi karşılaşabilecekleri tehlikeli durumlara karşı; kendilerini savunabilme, saldırganı etkisiz hale getirebilme ve stresi yönetme becerisini kazandırarak gerçek bir saldırı durumuna karşı bilinçlendirerek hazırlamaktır.

post-image

Krav Maga Seviyeleri

Başlangıç;

Birinci seviye, yeni Krav Maga öğrencileri için tasarlanmıştır. Bu giriş seviyesi derslerin amacı, dövüş ve kendini savunmanın temellerini öğretmektir. Öğrenciler, ayakta yumruklar, yerden yumruklar ve tekmeler dahil olmak üzere çeşitli dövüş duruşlarını ve hareketlerini öğreneceklerdir. Kursiyerlere etkili dirsek ve diz vuruşları tanıtılacak ve yumruklara, boğulmalara, baş kilitlerine ve bilek kavramalarına karşı nasıl savunma yapacakları gösterilecektir. Haftada ortalama iki veya üç kez eğitim alan öğrenciler, hazır olduklarında Sarı Kuşak'a geçiş yapacaklardır.

Sarı Kuşak Öğrencileri

Sarı Kuşak, orta seviye kendini savunma kursunda, öğrenciler KM Başlangıç'da öğrenilen becerileri gözden geçirmeye ve iyileştirmeye devam edecekler. Bu eğitimde ek yumruk ve tekmeler, karşı saldırılarla yumruk savunmaları, çeşitli boğma ve tekmelere karşı savunma, ayı sarılmaları ve boyun kilitlemeleri tanıtılacak. Zamanlama, mesafe ve alternatif hedefleme gibi hassas unsurlar üzerinde durulacaktır. Haftada ortalama iki veya üç kez eğitim alan öğrenciler, hazır olduklarında Turuncu Kuşak'a geçiş yapacaklardır.

Turuncu Kuşak Öğrencileri

Turuncu Kuşak Krav Maga kendini savunma sınıfları, temel teknikleri keskinleştirir ve öğrencilerin Krav Maga saldırı ve savunmalarının temellerini daha da genişletmelerine olanak tanır. Öğrenciler, saldırılara karşı savunmaları, silahlar ve sopalara karşı savunmayı içeren daha gelişmiş kendini savunma tekniklerini geliştirmeye devam edeceklerdir. Haftada ortalama iki veya üç kez eğitim alan öğrenciler, hazır olduklarında Yeşil Kuşak'a geçiş yapacaklardır.

Yeşil Kuşak Öğrencileri

Bu gelişmiş Krav Maga kendini savunma sınıfları, öğrencilerin becerilerini genişletmeleri için tasarlanmıştır. Öğrenciler, önceki seviyelerde öğrenilen taktik ve tekniklere ek olarak, yüksek tehditli silah savunmalarıyla karşılaşır, birden fazla rakipten gelen saldırılarla başa çıkmayı öğrenir ve daha gelişmiş yer dövüş teknikleri öğrenirler. Haftada ortalama iki veya üç kez eğitim alan öğrenciler, hazır olduklarında Mavi Kuşak'a geçiş yapacaklardır.

Mavi ve Kahverengi Kuşak Öğrencileri

Bu gelişmiş Krav Maga kendini savunma kursu, en yetenekli dövüşçülerimize ev sahipliği yapmaktadır. Öğrenciler, dövüş, yer dövüşü, üçüncü taraf koruması ve her türlü silaha karşı savunma müfredatının tamamıyla karşılaşacaklar. Bu eğitimin tamamlanmasıyla Krav Maga tekniğini bilen, her türlü şiddet ve saldırılara karşı kendini koruyabilecek düzeyde bireyler olacaklardır.

 

Bir Yorum Yapın