Krav Maga ile kendimi koruyabilir miyim?

Bize Krav Maga Etkili bir korunma yöntemi mi diye soruluyor. Evet, Krav Maga kendini koruma ve savunmada çok etkili bir yöntemdir. Krav Maga'nın orijinal konsepti, boks, güreş, Judo ve Jujitsu gibi kanıtlanmış diğer dövüş sistemlerinden en basit ve pratik unsurları almak ve bunları hızla öğretilebilir kılmaktır. Krav Maga , dünyanın her yerinden askeri özel kuvvetler ve polis birimleri tarafından eğitim amacıyla kullanılmaktadır.

Krav Maga

Krav Maga, Kendini korumaya yönelik basit, öğrenmesi kolay bir savaş sistemidir . Doğal kaçınma tepkilerimizi kullanarak, iç güdüsel doğal tepkisel hareketlerimize dayalı olarak geliştirilen Krav Maga, herkes tarafından erişilebilir olması ve birebir çalışabilmesi, hem eğitip hem spor yaptıran ilkeli bir sistemdir . Krav Maga öğrenen kişi, farklı saldırılar ve durumlarda dahi, Krav Maga uygulayarak, pusuya düşürülürse bile tehdidi yok edebilmek için aynı anda hem kendini savunur, hem de saldırır.

post-image

Krav Maga Yakın Dövüş eğitimiyle, kendinizi en iyi savunma şeklini öğrenerek, silahlı saldırılara karşı müdahalede bulunabilir, baskı altında karar verme yeteneğinizi güçlendirebilir, mental ve fiziksel performansınızı arttırabilir, kararlılıkla müdahale etme yeteneğinizi kullanabilir, risk analizi ile ortaya çıkma ihtimali bulunan her türlü riski etkisiz hale getirebilir, profil tanımlama ile karşı tarafın reflektif davranış ve unsurlarını anlayabilir, durumsal farkındalık ile etrafınızda oluşabilecek potansiyel tehlikelerin farkına rahatlıkla varabilirsiniz.

Bir Yorum Yapın